Vi ses på bokmässan i Göteborg!

Ska du till Bokmässan? Vad kul – då ses vi där! Det finns flera sätt att ses. Vi finns i monter D01:32. Här finns vi från hela Axiell och visar nya härliga produkter, uppdateringar av befintliga och får tillfälle att diskutera nya digitala möjligheter.

Bland nyheterna visar vi ny funktionalitet i Biblio, nya moduler i BOOK-IT, nyheter i Arena. Självklart kan du också testa Hublet och Princh. Sist men inte minst visar vi också en ny produkt ”Arena Library Guide” – en mjukvara installerad på en fastlåst surfplatta som kan stå vid ingången till ditt bibliotek.

Vi tycker det är extra roligt att berätta om vår programpunkt torsdag kl 15.00:

Digitala böcker är glödheta – hur ser framtidens format och vanor ut? Lokal: G4

– influencers och experter i bokbranschen ger sina insights

Läsandet är digitalt! Nya tjänster och format har ändrat kundens läsbeteende på rekordtid. I en paneldebatt med några av Sveriges ledande influencers och experter diskuteras hur vi tillsammans tar nästa steg. Hur ser framtidens konsumtion, format och tjänster ut? Vad krävs för att ta nästa steg i vår utvecklingsresa? Medverkande: Jeanette Löfgren, chef för Marknad och försäljning, digitala böcker på Bonnierförlagen, Mattias Lundgren, vd Word Audio Publishing International, Maria Edsman, vd Akademibokhandeln och Bokus, Oskar Laurin, chef för Regionbibliotek Stockholm, samt Johan Kleberg, vd Adlibrisgruppen.

Moderator: Eva Houltzén, vd Axiell Media. Läs mer här >>

Torsdagsmingel! Vi bjuder vi in till mingel i vår monter torsdag 27/9 mellan kl 17.30-19.30. Föranmälan krävs (och att du har bekräftelsen med dig) Minglet är kostnadsfritt men platserna är begränsade så vänta inte med att anmäla dig. Anmäl dig här >>

Axiell  delar för sjätte året i rad ut Priset för bästa B&I-uppsats för den bäst skrivna uppsatsen inom Biblioteks- och informationskunskap på Bibliotekshögskolan i Borås. Priset delas ut på Kultur i Västs scen Biblioteks- och berättarscenen torsdagen kl 17.20. Läs mer här >>

Vi ser fram emot att ses!

Hälsningar från teamet på Axiell Media

2018-09-11T15:19:18+02:0011 september 2018|Återförsäljning, Bibliotek, Böcker, e-böcker, Nyheter, Okategoriserad|

Leave A Comment