Som ni ser är det ett helt nytt elib.se som möter världen idag. Vår gamla sida, med rötter i det fjärran tidiga 00-talet, går efter lång och trogen tjänst mot en välförtjänt pension och den nya ska förhoppningsvis mer än väl klara samma jobb, och mer därtill.

Vad är nytt?

  • Vi har delat upp sidan tydligare, för att alla som använder den enkelt ska hitta rätt. Beroende på vilken kanal ni är intresserade av ska ni bara behöva klicka på en länk i menyn ovan och där hitta all information som behövs.
  • Länken till ditt bibliotek har flyttats och ligger numer här. På huvudsidan hittar du den nere till höger, eller genom att klicka på ”Bibliotek” i menylisten. Håll gärna koll på den här sidan – i takt med att bibliotek flyttar över till den nya lösningen kommer ditt bibliotek att få en ny adress. Mer info kommer när det sker!
  • Vill du söka bland utgivna e-böcker eller digitala ljudböcker är du välkommen att besöka någon av våra återförsäljare här, se menyn ”Återförsäljare” på huvudsidan, eller hos något av de anslutna biblioteken här, se menyn ”Bibliotek”.
  • Blogg och twitter har integrerats på sidan, för att göra det enkelt både för oss och er att kommunicera runt vad som händer i branschen både i Sverige och i övriga världen.
  • Sidan har, precis som våra nya bibliotekssidor, anpassats till modern teknik och fungerar nu mycket bättre på mobila enheter som iPads och smartphones.
  • Vår nya grafiska profil har nu tillämpats fullt ut.

Vi tycker det ser riktigt snyggt ut – vad tycker ni? Synpunkter tas gärna emot nedan, eller på mail och twitter.