Anslut förlag 2018-04-05T12:50:22+00:00

REGISTRERA DIG IDAG OCH FÅ TILLGÅNG TILL SVERIGES STÖRSTA MARKNAD FÖR DIGITALA BÖCKER. VI NÅR SVERIGES SAMTLIGA BIBLIOTEK, ALLA DE STÖRSTA STREAMINGTJÄNSTERNA OCH DIGITALA BOKHANDLARNA. GÖR SOM 650+ FÖRLAG REDAN GJORT, DISTRIBUERA DINA BÖCKER GENOM AXIELL MEDIA.

Att ansluta sig till Axiell Medias plattform kostar 1495 kr ex. moms, utöver det tillkommer inga obligatoriska avgifter. Våra avtal är inte exklusiva, utan ni behåller alla rättigheter till era böcker, samt styr pris och distribution via kundportalen Elib Admin.

Ni sätter själva priser på era böcker i de olika försäljningskanalerna, och Axiell Media tar ut en distributionsavgift per sålt/utlånat exemplar. Distributionsavgiften skiljer sig mellan kanalerna, men är exempelvis 10% av F-priset till återförsäljare och 20% av bibliotekspriset, med ett minimum på 2 kr och ett maximum på 15 kr (mer detaljerad information finns i kundportalen).

Det är kostnadsfritt att ladda upp färdiga e-bokfiler (PDF eller EPUB) i Axiell Medias plattform. Om ni beställer en ljudboksproduktion eller e-bokskonvertering tillkommer dock en avgift:

  • Standardpriset för konvertering från PDF till EPUB är 1500 kr per titel.
  • Pris för konvertering av mer komplex titel är enligt överenskommelse med förlaget på titelbasis.
  • Pris för digital ljudboksproduktion (Axiell Media konverterar från WAV till lämpliga format för de olika försäljningskanalerna) är 250 kr/titel.

Behöver du kontakta oss?

VI FINNS HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG!

Kontakta oss