Förlagstjänster

Få fart på er digitala försäljning

Hur arbetar ni med digitala böcker idag? Oavsett om ni är på gång att börja producera digitala böcker eller om ni har hållit på ett tag kan vi hjälpa er komma vidare med att effektivt producera och distribuera digitala böcker för att öka er försäljning!

Vi sköter alltså hela er digitala bokaffär – från produktion till ekonomisk ersättning och uppföljning.

Axiell Media erbjuder ett smidigt och tryggt sätt för er som förlag att nå ut med era böcker till alla konsumenter – oavsett var de befinner sig eller vilka plattformar de använder sig av. Vi har lång erfarenhet av att producera och distribuera digitala böcker till nordens största återförsäljare, bibliotek och skolor och har tjänster anpassade efter just era behov. Ni kan välja mellan att digitalisera en större mängd böcker i ett svep eller lägga upp era böcker en åt gången. Det är enkelt att ladda upp en PDF-bok eller färdig EPUB-fil, och ni kan även beställa konvertering och produktion till olika format från oss. Vi ger er möjligheten att enkelt välja var och till vilket pris era böcker ska säljas och lånas ut, och ni kan med några snabba klick ha ekonomisk kontroll och se er försäljningsutveckling på ett ställe.

Anslut ditt förlag till Axiell Media här

Hur går det till?

Produktion

Axiell Media erbjuder kompletta tjänster kring produktion av digitala böcker. Våra tjänster är anpassade för både små och stora förlag, så om ni vill lägga upp en större mängd böcker på en och samma gång har vi smidiga lösningar som underlättar för just er – kontakta oss gärna för mer information.

När du loggar in i kundportalen finns komplett information om materialspec och guider.

Distribution

Vi erbjuder marknadens kanske mest kompletta distributionstjänst, där det ingår:

  • En enkel och samordnad process för publicering ut mot olika försäljningskanaler
  • Verktyg för att aktiv prissättning
  • Ett avancerat kampanjsystem för riktad marknadsföring och ökad försäljning
  • Rapporter för att följa försäljningen, på en övergripande nivå och i detalj
  • Smart, säker och konsumentvänlig teknik för upphovsrättsskydd

Försäljningskanaler

Genom att välja oss som er distributör når ni läsare i hela världen genom ständigt växande försäljningskanaler med olika affärsmodeller.

Upphovsrättsskydd

Vi är måna om att försäljning, utlåning och hantering av era digitala böcker sker på ett tryggt och säkert sätt, därför förses samtliga digitala böcker i vårt system med upphovsrättsskydd i form av vattenmärkning eller kopieringsskydd.

Anslut ditt förlag till Axiell Media här
Kontakta oss