Axiell Media och Rakuten Kobo inleder partnerskap när Kobo går in på den svenska marknaden

Nu finns ännu en säljkanal för dina böcker i vår portal!

Rakuten Kobo, en av världens största internetbokhandlare för digitala böcker med en integrerad e-boksläsare, lanserar nu sin svenska sajt och app. I lanseringen samarbetar Kobo med Axiell Media, vilket gör det möjligt för förlag som har avtal med Axiell Media att tillgängliggöra sina böcker i tjänsten.

”I vårt mål att kontinuerligt växa marknaden för digitala böcker och tillhandahålla nya försäljningskanaler till våra anslutna förlag är vi glada över vårt nya samarbetsbete med Kobo och att välkomna dem till Sverige,” säger Eva Houltzén, VD för Axiell Media.

Kobo vill göra det lättare och bättre för alla läsare. Med den prisbelönta Kobo eReaders eller den gratis topprankade Kobo-appen för smartphones och surfplattor kan mer än 38 miljoner bokläsare världen över att läsa digitalt.

”Vi är glada över att arbeta tillsammans med Sveriges dynamiska förlag och Axiell Media för att erbjuda det bästa lokala innehållet till den svenska läsare som vill läsa digitalt,” säger Pieter Swinkles, Chief Content Officer på Rakuten Kobo. ”Vi ser fram emot att få fler e-böcker till läsare över hela världen.”

Redan nu kan ni förlag som är anslutna till oss lägga till era böcker i den nya kanalen i vår kundportal. Mer information finner du när du logga in.

Om Rakuten Kobo Inc.
Rakuten Kobo Inc. som ägs av Tokyo-baserade Rakuten, och har sitt huvudkontor i Toronto, gör att mer än 38 miljoner läsare världen över kan läsa digitala böcker när som helst, var som helst och på vilken enhet som helst. Med sin vision att göra läsandet bättre för alla, kopplar Rakuten Kobo läsarna till berättelser med hjälp av tankeväckande och personlig anpassning av e-böcker och ljudböcker. För mer information om Rakuten Kobo, besök www.kobo.com.

 

Om Axiell Media

Axiell Media är marknadsledande utvecklingsbolag för distribution av e-böcker och strömmad media i Norden. Vi är länken mellan förlag, återförsäljare, och bibliotek samt hjälper våra kunder att utveckla nya marknadsplatser genom att utveckla nya tjänster och funktioner. Bolaget grundades år 2000. Axiell Media är en del av Axiell Group, som utvecklar it-lösningar och tjänster för museum, arkiv, bibliotek och utbildningssektorn. Läs mer på www.axiellmedia.com

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Jenny Söderqvist, Marknadschef Axiell Media

Jenny.soderqvist@axiell.com eller mobil: +46 70 679 92 84