Ny affär, ny marknad: smartare, snabbare, säkrare

Nu blir det bli snabbare och enklare att handskas med digitala böcker – för både förlag, distributörer och återförsäljare.  Axiell Media har utvecklat en ny tjänst – Conecto – för kunder med stora volymer och som aggregerar många förlag.

Conecto ackumulerar, hanterar och distribuerar digitala böcker i alla led och med alla anslutna kanaler.

Fördelarna är många:

  • Återförsäljare får snabbare tillgång till mängder av digitala böcker.
  • Med Conectos hjälp går det lättare för distributörer att hitta nya marknader.
  • Förlag och distributörer som har internationella kataloger kan ansluta sig och alla titlar finns samlade på ett enda och lättillgängligt ställe.
  • Förlagen får snabbare tillgång till de mer än 30 återförsäljare och webbutiker som är anslutna till Axiell Media.

Det här är ändå bara början. Med den nya teknikens hjälp blir det möjligt att framöver bättre kunna låna ut och streama ljudböcker till bibliotek. En hel del manuella manövers i alla led är nu ett minne blott. För Axiell Media är den nya tjänsten – utvecklad tillsammans med vår partner Adlibris, en del av den strategisk satsning som ska stärka hela litteratursektorn i Skandinavien.

Eva Houltzen, vd på Axiell Media är nöjd:
”Vår nya tjänst är en viktig del i Axiell Medias fokus att samarbeta med både förlag och återförsäljare på ett flexibelt sätt som stärker deras affär. Vi vill förenkla tillgången till digital läsning med målet att våra digitala tjänster ska stärka hela litteratursektorn i Skandinavien”.

 

Vill du veta mer om Conecto? Kontakta Jenny Söderqvist

2017-03-14T14:39:59+00:00 6 mars 2017|Återförsäljning, Digital marknad, Nyheter, Press|

Leave A Comment